Cute Teddy Bear !

Monday, 10 September 2012

Hang ;')


Hye handsome and pretty .
Key , dah lamee Fatin tak update blog nie . Key , sibuk sangat-2 . 
Sampai mesej pakwe pun , tak sempat nak balas --" . Key , sorry sayang ;\ .
Btw, hari niey hepi sangat . sebab ? Fatin dapat Hang dengan bestie Fatin ;') .
Rindu sangat diorang :) . Okey , mule-2 Fatin pergi Library nak buat Homework ;) .
Then , Fatin nampak bekas musuh Fatin .Key , rase nak lari jea dari situu . 
Tapi , kawan Fatin pulak yang over nak jumpa dye , siap ajak pergi Mcdee lagy . Haih budak nie -.-" .
Tapi , mujur lah bekas musuh Fatin tuh , sombong --" . Tak layan pun kawan-2 Fatin tuu . 
Padan muke !!! wekk xP .Btw , Fatin dah maafkan musuh Fatin tuu . 
Tapi , entah kenapa , Fatin meluat tengok muka dye --" .Rase nak tampar-2 jea muka dye tuh .
 Tapi , Fatin tak sampai lahh ! Fatin setakat bahu dye jea .
Dye baru jea Form 1 dah tinggi semacam dahh . Ingat nak tanye , dye makan ape smpai tinggi macam tuh --" .
Tapi , dye bekas musuh Fatin . Gile ke ape nak tegur dye .
Tapi , tu kali terakhir Fatin jumpa dengan dye x') . Baguslahh ;| .
Okey , byebye ;') .

No comments:

Post a Comment