Cute Teddy Bear !

Friday, 25 May 2012

Call awakk =']



Hello ! Fatin here .

Nak tahu tak ? First time Fatin cakap dengan bestie Fatin 1 jam dalam telefon . Haha , Lama tak ? Tu baru bestie , belum Boyfie lagi , kan ?

Terkejut gile Fatin masa tuh , Haha XD . Fatin rasa kiteorang baru lepak kelmarin , tapi , macam setahun tak pernah jumpa . Banyak betul criter nak kongsi . Tapi , best jugak macam tu , sebab Fatin dapat luahkan apa yang Fatin rasa . Segalanya Fatin cerite dekat bestie Fatin apa yang selama ni Fatin pendam sorang-2 . Sebab tu la , kadang-2 Fatin jadi tak waras pun ada jugak >_< . Haha XD . Just kidding jer kot .

Fatin rasa , Kredit RM10 tu , buad habis cakap dengan bestie jer kot . Cakap pasal ape pun , Fatin daa tak ingat dah =] . Btw , thank Farah and Fiza . Walaupun Fatin ganggu korang nak belajar sebab esok peperiksaan , tapi , korang tetap layan Fatin ni . THANKS A LOT , DEAR  =D .

# SENYUMBILAKAUADADISISIKU , Kawan !

No comments:

Post a Comment