Cute Teddy Bear !

Friday, 25 May 2012

Mesej =D



Heii-2 . =)

Awak , awak memang suka hantar mesej-2 macam tu , masa saya sakit ea ? Haha =D . Hari itu , awak dah buat saya demam panas . Terima kasih banyak-2 =D . Takpe , saya tak marahkan awak pun laa . Ngee =D . Saya lagi hepi , sebab esok tu , saya tak perlu pergi ke sekolah . Saya ni budak yang tak nak pergi sekolah =P . Fatin kan , siapa yang tak kenal :) .

Tapi , yang peliknya , Masa demam , dan lagi nak online FB . hik-3 =D . Saya online pun , sebab saya rasa, awak hantar mesej kat saya . Hee =D . Tapi , tak sangka pulak , memang ada pun . Btw , sori lambat balas Capital A , tak tahu nak balas apa . Bukannya saya tak maafkan awak =D .

Biasalah kan , orang demam . Memang otak tak berjalan  =] . Tapi , kita ni , memang takde jodoh pun , nak online sama-2 . Bila saya online , awak offline . Bila saya offline , awak online pulak . Adeshh =.=" bengang kepala aku -..- . Haha XD bye , Fatin nak tulis sikit-2 jer , Kalau tulis panjang-2 kan , orang kata , macam buat karangan pulakk !

# Bye -2 =D

No comments:

Post a Comment