Cute Teddy Bear !

Friday, 14 December 2012

I'm here :)


Hello pretty and handsome .
Dah lamaa dah , kan ? Fatin tak update blog nih . Dah berhabuk dah pun -.- . Kesian blog Fatin ni kan ? Alolo ciannya xP . Nak update sikit meh . Okey , sekarang nih , Fatin just on twitter jea --" fb2 nih dah tk maen dah -.-" . Dah takde mood -.- . Sekarang , Fatin dah single :) . Happy ? siket kott ;') . haha x) . Fatin ada lah jugakk belajar buat kad-2 for special person nih . Fatin buat tak jadi sangat pun --" . Penuh tong sampah tuu penuh dengan kertas jea . Membazir jea kan :) . Fatin belajar buat kad tu semua sebab nak bgi kt someone xD . Nak bagi kat ex ? omg never lahh -.- . Kad tuu tk lah cantik sgt pun , simple2 jea . malas dah nak hias2 sgt dah -.- kertas pun dah nak habis T_T . hm , okeylah . bye-2 x) .

No comments:

Post a Comment