Cute Teddy Bear !

Friday, 13 July 2012

Just happy ;)


Hye handsome and pretty :)
Harini , Fatin selalu suka sorang-sorang -.-
Okey , maybe dah tak betul kott -,-"
Masa hari Khamis hari tuh , kat sekolahh . Serius , Fatin happy sangat-sangat .
Hari tu , Cikgu tak masuk kelas Fatin sebab SIBUKK .
Hari tu , kelas Fatin dah macam ZOO dah . Haishh -.-"
Tapi , takpe x) Fatin sukee xD .
Fatin duduk lahh kat meja Fatin buat kerja sekolah yang cikgu bagi tadi :)
Lepas habis tuh , Fatin pun cakap-cakap lahh , pasal Capital N ( musuh Fatin ) .
Lepas cakap-cakap tuh , baru Fatin tahu , kenapa Capital N benci Fatin . 
Rupa-rupanya , sebab Fatin pandai jalan "Catwalk" jer . Haishh -.-" 
Capital N tuh , memang benci orang tak tahu pasal pun . Mentang-mentang dia tuh Hott -.-""
Masa tuh , Capital R tengah main kalkulator . Dia tulis lahh A _ _ _ (nama boyfiee Fatin xD ) Love Fatin .
Fatin nak padam lah balik apa yang dia tulis kat kalkulator tuh , takut orang nampak -.-"
Pastu , dia sengaja tunjuk kat Capital Z apa yang dia tulis tu . Mujur dia tak nampak -.-|||
Bahaya betul lah dia ni -.- Tapi , tetiba jer dia mengilai macam pontianak :|
Kitorang pun gelak . Sampai sekarang Fatin tak boleh lupa .

* Tulis sambil ketawa XD *

Haha xD okey byebye readers x)

No comments:

Post a Comment